Hello Fresh Mobile Banner
Sjokoladesaus

Sjokoladesaus

Lær hvordan du lager en deilig sjokoladesaus hjemme med vår enkle oppskrift. Perfekt til iskrem, kaker og dessert. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 8 unser semisøt sjokolade, for eksempel Valrhona Equatoriale, finhakket
  • 2. 1 kopp kremfløte
  • 3. 1/2 kopp lys mais sirup

Fremgangsmåte

  1. 11. Plasser sjokoladen i en metallskål. Bland fløte og mais sirup i en liten, tung, ikke-reaktiv kjele og la det småkoke. Hell væsken over sjokoladen og la det stå i 3 til 4 minutter, eller til sjokoladen har smeltet. Visp for å blande. La sausen avkjøle litt, og hell den deretter over i en bolle eller annen beholder. (Oppbevart i kjøleskapet, godt dekket, vil sausen holde i opptil 2 uker.) For å servere, varm sausen forsiktig opp i toppen av et dobbelkoker eller i mikrobølgeovnen.
  2. 22. Plasser sjokoladen i en metallskål.
  3. 33. Bland fløte og mais sirup i en liten, tung, ikke-reaktiv kjele og la det småkoke. Hell væsken over sjokoladen og la det stå i 3 til 4 minutter, eller til sjokoladen har smeltet. Visp for å blande. La sausen avkjøle litt, og hell den deretter over i en bolle eller annen beholder. (Oppbevart i kjøleskapet, godt dekket, vil sausen holde i opptil 2 uker.)
  4. 44. For å servere, varm sausen forsiktig opp i toppen av et dobbelkoker eller i mikrobølgeovnen.