Grillede pølser med fiken og blandet grønt
oppskrift på grillede pølser med søte fiken og frisk blandet grønt. enkel og smakfull rett perfekt for sommermåltidet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 6 ferske lammepølser, krydrede italienske pølser eller hvitløkspølser
- 2. 4 ½ tommer tykke skiver av rød løk
- 3. 10 spiseskjeer granateple- og spisskummen-dressing, delt
- 4. 12 kopper blandede grønne blader
- 5. ¾ kopp smuldret myk fersk geitost
- 6. 6 ferske fiken, delt i to
- 7. ¼ kopp (pakket) skivede ferske mynteblader
Fremgangsmåte
- 11. Forbered grillen (middels høy varme). Pensle pølsene og løken med 3 spiseskjeer dressing; grill pølsene til de er kokte, ca. 15 minutter, og løken til den er brent, ca. 10 minutter. Vend salatbladene med resten av dressingen; legg dem oppå tallerkener. Skjær 4 pølser i skiver (sett til side 2 pølser til pizza). Topp salaten med pølser, ost, fiken og mynte.
- 22. Forbered grillen (middels høy varme). Pensle pølsene og løken med 3 spiseskjeer dressing; grill pølsene til de er kokte, ca. 15 minutter, og løken til den er brent, ca. 10 minutter. Vend salatbladene med resten av dressingen; legg dem oppå tallerkener. Skjær 4 pølser i skiver (sett til side 2 pølser til pizza). Topp salaten med pølser, ost, fiken og mynte.