Grillede pølser med fiken og blandet grønt

Grillede pølser med fiken og blandet grønt

oppskrift på grillede pølser med søte fiken og frisk blandet grønt. enkel og smakfull rett perfekt for sommermåltidet.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 6 ferske lammepølser, krydrede italienske pølser eller hvitløkspølser
  • 2. 4 ½ tommer tykke skiver av rød løk
  • 3. 10 spiseskjeer granateple- og spisskummen-dressing, delt
  • 4. 12 kopper blandede grønne blader
  • 5. ¾ kopp smuldret myk fersk geitost
  • 6. 6 ferske fiken, delt i to
  • 7. ¼ kopp (pakket) skivede ferske mynteblader

Fremgangsmåte

  1. 11. Forbered grillen (middels høy varme). Pensle pølsene og løken med 3 spiseskjeer dressing; grill pølsene til de er kokte, ca. 15 minutter, og løken til den er brent, ca. 10 minutter. Vend salatbladene med resten av dressingen; legg dem oppå tallerkener. Skjær 4 pølser i skiver (sett til side 2 pølser til pizza). Topp salaten med pølser, ost, fiken og mynte.
  2. 22. Forbered grillen (middels høy varme). Pensle pølsene og løken med 3 spiseskjeer dressing; grill pølsene til de er kokte, ca. 15 minutter, og løken til den er brent, ca. 10 minutter. Vend salatbladene med resten av dressingen; legg dem oppå tallerkener. Skjær 4 pølser i skiver (sett til side 2 pølser til pizza). Topp salaten med pølser, ost, fiken og mynte.