
Sjokoladeglasur
Lær hvordan du lager deilig chocolate frosting til kaker og cupcakes. En enkel og rask oppskrift som gir perfekt sjokoladekrem hver gang.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp usaltet smør, romtemperert
- 2. 3 kopper melis
- 3. 3 spiseskjeer kakaopulver
- 4. 4 spiseskjeer kremfløte
- 5. 1 teskje vanilje
Fremgangsmåte
- 11. I en bolle med en elektrisk mikser, pisk smøret mykt. Sikt sammen sukker og kakaopulver, og tilsett det gradvis i smøret, mens du pisker godt etter hver gang. Tilsett fløten og vaniljen, og pisk til det er godt blandet og luftig.
- 22. I en bolle med en elektrisk mikser, pisk smøret mykt. Sikt sammen sukker og kakaopulver, og tilsett det gradvis i smøret, mens du pisker godt etter hver gang. Tilsett fløten og vaniljen, og pisk til det er godt blandet og luftig.