Sjokoladeglasur

Sjokoladeglasur

Lær hvordan du lager deilig chocolate frosting til kaker og cupcakes. En enkel og rask oppskrift som gir perfekt sjokoladekrem hver gang.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp usaltet smør, romtemperert
  • 2. 3 kopper melis
  • 3. 3 spiseskjeer kakaopulver
  • 4. 4 spiseskjeer kremfløte
  • 5. 1 teskje vanilje

Fremgangsmåte

  1. 11. I en bolle med en elektrisk mikser, pisk smøret mykt. Sikt sammen sukker og kakaopulver, og tilsett det gradvis i smøret, mens du pisker godt etter hver gang. Tilsett fløten og vaniljen, og pisk til det er godt blandet og luftig.
  2. 22. I en bolle med en elektrisk mikser, pisk smøret mykt. Sikt sammen sukker og kakaopulver, og tilsett det gradvis i smøret, mens du pisker godt etter hver gang. Tilsett fløten og vaniljen, og pisk til det er godt blandet og luftig.