
Squashnudler med ansjossmør
oppskrift på zucchini nudler med ansjovisbutter – en smakfull og sunn rett som er rask å lage. Perfekt for en lett middag eller forrett.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
forrett
Ingredienser
- 1. 4 spiseskjeer (1/2 stang) usaltet smør
- 2. 6 ansjospakker i olje
- 3. 2–3 store zucchini, tynne skiver som ligner nudler med en grønnsaksskreller eller mandolin (ca. 6 kopper)
- 4. 1/2 kopp revet Parmesan
- 5. 1 teskje knuste rød pepperflak
Fremgangsmåte
- 11. Smelt smør i en liten kjele over middels varme. Tilsett ansjos og kok, mens du rører med en tresleiv, til de er oppløst, ca. 5 minutter. Bland squash-ribbene, Parmesan, rød pepperflak og ansjossmør i en stor serveringsskål. Server umiddelbart.
- 22. Smelt smør i en liten kjele over middels varme. Tilsett ansjos og kok, mens du rører med en tresleiv, til de er oppløst, ca. 5 minutter.
- 33. Bland squash-ribbene, Parmesan, rød pepperflak og ansjossmør i en stor serveringsskål. Server umiddelbart.