Squashnudler med ansjossmør

Squashnudler med ansjossmør

oppskrift på zucchini nudler med ansjovisbutter – en smakfull og sunn rett som er rask å lage. Perfekt for en lett middag eller forrett.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 2
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 spiseskjeer (1/2 stang) usaltet smør
  • 2. 6 ansjospakker i olje
  • 3. 2–3 store zucchini, tynne skiver som ligner nudler med en grønnsaksskreller eller mandolin (ca. 6 kopper)
  • 4. 1/2 kopp revet Parmesan
  • 5. 1 teskje knuste rød pepperflak

Fremgangsmåte

  1. 11. Smelt smør i en liten kjele over middels varme. Tilsett ansjos og kok, mens du rører med en tresleiv, til de er oppløst, ca. 5 minutter. Bland squash-ribbene, Parmesan, rød pepperflak og ansjossmør i en stor serveringsskål. Server umiddelbart.
  2. 22. Smelt smør i en liten kjele over middels varme. Tilsett ansjos og kok, mens du rører med en tresleiv, til de er oppløst, ca. 5 minutter.
  3. 33. Bland squash-ribbene, Parmesan, rød pepperflak og ansjossmør i en stor serveringsskål. Server umiddelbart.