Chili-peanøtt- og gresskarkjernerblanding

Chili-peanøtt- og gresskarkjernerblanding

Lær hvordan du lager en smakfull chile peanøtt- og gresskarkjerner snackmix. Enkel oppskrift med knasende nøtter og krydret smak, perfekt for helgen eller snacks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp rå peanøtter
  • 2. 1 kopp rå gresskarkjerner (pepitas)
  • 3. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 4. 2 spiseskjeer knuste chiles de árbol
  • 5. 1/2 teskje cayennepepper
  • 6. 1 spiseskje kosher-salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland 1 kopp rå peanøtter og 1 kopp rå gresskarkjerner (pepitas) med 2 spiseskjeer vegetabilsk olje, 2 spiseskjeer knuste chiles de árbol eller 1/2 teskje cayennepepper, og 1 spiseskje kosher-salt for å dekke. Rist på et bakepapir i en ovn på 200°C, og rør ofte, til de er gyldne og sprø, ca. 5–7 minutter. La avkjøle. Forberedelse: Denne blandingen kan lages en uke i forveien. Oppbevares lufttett ved romtemperatur. Gir omtrent 2 kopper.
  2. 22. Bland 1 kopp rå peanøtter og 1 kopp rå gresskarkjerner (pepitas) med 2 spiseskjeer vegetabilsk olje, 2 spiseskjeer knuste chiles de árbol eller 1/2 teskje cayennepepper, og 1 spiseskje kosher-salt for å dekke. Rist på et bakepapir i en ovn på 200°C, og rør ofte, til de er gyldne og sprø, ca. 5–7 minutter. La avkjøle.
  3. 33. Forberedelse: Denne blandingen kan lages en uke i forveien. Oppbevares lufttett ved romtemperatur. Gir omtrent 2 kopper.