
Chili-peanøtt- og gresskarkjernerblanding
Lær hvordan du lager en smakfull chile peanøtt- og gresskarkjerner snackmix. Enkel oppskrift med knasende nøtter og krydret smak, perfekt for helgen eller snacks.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 kopp rå peanøtter
- 2. 1 kopp rå gresskarkjerner (pepitas)
- 3. 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 4. 2 spiseskjeer knuste chiles de árbol
- 5. 1/2 teskje cayennepepper
- 6. 1 spiseskje kosher-salt
Fremgangsmåte
- 11. Bland 1 kopp rå peanøtter og 1 kopp rå gresskarkjerner (pepitas) med 2 spiseskjeer vegetabilsk olje, 2 spiseskjeer knuste chiles de árbol eller 1/2 teskje cayennepepper, og 1 spiseskje kosher-salt for å dekke. Rist på et bakepapir i en ovn på 200°C, og rør ofte, til de er gyldne og sprø, ca. 5–7 minutter. La avkjøle. Forberedelse: Denne blandingen kan lages en uke i forveien. Oppbevares lufttett ved romtemperatur. Gir omtrent 2 kopper.
- 22. Bland 1 kopp rå peanøtter og 1 kopp rå gresskarkjerner (pepitas) med 2 spiseskjeer vegetabilsk olje, 2 spiseskjeer knuste chiles de árbol eller 1/2 teskje cayennepepper, og 1 spiseskje kosher-salt for å dekke. Rist på et bakepapir i en ovn på 200°C, og rør ofte, til de er gyldne og sprø, ca. 5–7 minutter. La avkjøle.
- 33. Forberedelse: Denne blandingen kan lages en uke i forveien. Oppbevares lufttett ved romtemperatur. Gir omtrent 2 kopper.