Raspberry Pecan Rugelach

Raspberry Pecan Rugelach

Lær hvordan du lager raspberry pecan rugelach, en deilig bakst fylt med bringebær og pekannøtter. Perfekt som kake eller snacks for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 2 kopper hvetemel
  • 1/8 teskje salt
  • 14 spiseskjeer smør, kuttet i biter
  • 1 kopp små cottage cheese, avrente
  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 1 teskje malt kanel
  • 1/4 kopp bringebærspredt frukt
  • 1 kopp hakkede pekannøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Legg mel, salt og smør i en food processor. Kjør til blandingen ligner grove smuler, og tilsett deretter cottage cheese. Fortsett å kjøre til deigen samler seg. Del deigen i fire like deler og pakk dem inn i plastfolie. Sett i kjøleskapet i minst 4 timer.
  2. 2Forvarm ovnen til 200 grader C (400 grader F). Legg et bakepapir på et stekebrett.
  3. 3Bland sukker og kanel i en bolle. Kjevle ut hver del av deigen på en melet overflate til en sirkel på ca. 3 mm tykkelse. Smør 1 ss bringebærspredning på hver sirkel, og strø over sukkerblandingen og 1/4 kopp hakkede pekannøtter. Trykk forsiktig fyllet inn i deigen med en kjevle. Skjær hver sirkel i 16 spisser. Rull hver spiss fra den brede enden, og plasser kaken med spissen ned på det forberedte stekebrettet.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til de er gyldne, ca. 15–20 minutter. Avkjøl i stekebrettet i 10 minutter før de tas ut og avkjøles helt på en avkjølingsrist.