Italiensk pølse med fennikel, paprika og løk

Italiensk pølse med fennikel, paprika og løk

Lær hvordan du lager en smakfull italiensk pølse med fennikel, paprika og løk. Perfekt for en smakfull hovedrett på kort tid.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 italienske stepeppers (Cubanelle), kuttet i 5 cm store biter
  • 1 stor fennikkelefse, delt i fire, deretter kuttet i 5 cm brede biter, og 1/4 kopp grovhakket fennikelfrø (kast stilkene)
  • 1 stor løk, delt i fire og kuttet i 5 cm biter
  • 680 gram sterk eller søt italiensk pølse, delt i to på tvers
  • 1/4 kopp olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen med grillfunksjon. Bland sammen alle ingrediensene unntatt fennikelfrøene med 1/2 teskje salt i en stor, lav bakeplate. Grill 10 centimeter fra varmen til pølsene er brune og grønnsakene begynner å bli møre, ca. 10 minutter. Vend på pølsene og rør om, og grill deretter til pølsene er gjennomstekte og grønnsakene er møre, ytterligere 8 til 10 minutter. Server med fennikelfrøene strødd over.