Sjokoladekremkake III
Lær hvordan du lager en smakfull sjokoladekake med pudding. Denne oppskriften er enkel å følge og passer perfekt som dessert for alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- ¾ kopp hvetemel
- ⅔ kopp hvitt sukker
- ½ kopp usøtet kakaopulver
- 1 ½ teskje bakepulver
- ½ teskje salt
- ½ kopp melk
- 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
- ⅔ kopp pakket brunt sukker
- ¼ kopp mini sjokoladeknapper av semi-søt sjokolade
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 ¼ kopper varmt vann
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2I en 20x20 cm (8x8 tommer) kvadratform, rør sammen mel, hvitt sukker, 1/4 kopp kakao, bakepulver og salt. Tilsett melk og olje, og bland godt. Strø brunt sukker, resten av kakaoen og sjokoladebiter over røren. Tilsett vaniljen i det varme vannet, og hell deretter vannet over det hele.
- 3Stek i 30 til 35 minutter i den forvarmede ovnen, til overflaten virker tørr. Server varm med skje eller ved romtemperatur.