Hello Fresh Mobile Banner
Sjokoladekremkake III

Sjokoladekremkake III

Lær hvordan du lager en smakfull sjokoladekake med pudding. Denne oppskriften er enkel å følge og passer perfekt som dessert for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • ¾ kopp hvetemel
  • ⅔ kopp hvitt sukker
  • ½ kopp usøtet kakaopulver
  • 1 ½ teskje bakepulver
  • ½ teskje salt
  • ½ kopp melk
  • 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • ⅔ kopp pakket brunt sukker
  • ¼ kopp mini sjokoladeknapper av semi-søt sjokolade
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 ¼ kopper varmt vann

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2I en 20x20 cm (8x8 tommer) kvadratform, rør sammen mel, hvitt sukker, 1/4 kopp kakao, bakepulver og salt. Tilsett melk og olje, og bland godt. Strø brunt sukker, resten av kakaoen og sjokoladebiter over røren. Tilsett vaniljen i det varme vannet, og hell deretter vannet over det hele.
  3. 3Stek i 30 til 35 minutter i den forvarmede ovnen, til overflaten virker tørr. Server varm med skje eller ved romtemperatur.