Hello Fresh Mobile Banner
Ingefærkremé brûlée

Ingefærkremé brûlée

lær hvordan du lager en deilig ginger creme brulee med en perfekt karamellisert overflate. enkel oppskrift for en smakfull dessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 8 eggeplommer
  • 2. 4 egg
  • 3. 170 gram granulert eller brunt sukker
  • 4. 1 liter kremfløte
  • 5. 1/2 teskje salt
  • 6. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 7. 1 1/2 spiseskje fersk revet ingefær og eventuelt juice
  • 8. Mynteblader, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland eggeplommer, egg og 170 gram sukker til en jevn blanding. Varm opp fløten til kokepunktet, tilsett ingefær og hell gradvis over i eggeblandingen under konstant omrøring. Tilsett vanilje og salt.
  2. 22. Fordel blandingen jevnt i crème brûlée-former eller andre små bakeformer. Plasser dem i en dyp bakeform og fyll formen med vann opp til midten, slik at det dannes et vannbad.
  3. 33. Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i omtrent 30 minutter, eller til de er stivnet. Strø sukker over formene etter at de har avkjølt. Sett formene under grillen for å karamellisere sukkeret. Pynt med mynteblader.