Hello Fresh Mobile Banner
Rotebær-kyllingkoteletter

Rotebær-kyllingkoteletter

Lær hvordan du lager deilige root beer svinekoteletter med en unik smak av cola. En enkel oppskrift for en smakfull hovedrett som passer til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 4 skiver svinekjøtt (ca. 2,5 cm tykke)
  • 3 bokser eller flasker med 12 væskeons root beer
  • salt og pepper etter smak
  • 1 kopp storfekraft
  • 2 spiseskjeer brunt sukker
  • 1/2 teskje chipotle-smaksatt hot sauce
  • 2 teskjeer Worcestershire-saus
  • en klype salt, etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Legg svinekotelettene i en ildfast form; hell over to bokser med root beer. Sett i kjøleskapet for å marinere i minst 2 timer. Ta svinekotelettene ut av root beer, og krydre med salt og pepper.
  2. 2Bland den gjenværende boksen med root beer, storfekraft, brunt sukker, hot sauce og Worcestershire-saus i en kjele over middels varme; la det småkoke til det reduseres til omtrent 3/4 kopp. Sett til side.
  3. 3Forvarm en utendørsgrill til middels høy varme, og pensle risten lett med olje.
  4. 4Grill svinekotelettene på den forvarmede grillen til de ikke lenger er rosa i midten, ca. 8 minutter på hver side. En øyeblikksmåler som settes inn i midten skal vise 145 °F (63 °C). Pensle kotelettene rikelig med reduseringssausen og fortsett å koke i ca. 2 minutter til på hver side. Ta av grillen og pensle med resten av sausen. Krydre med salt etter smak før servering.