Eggfrie brownies
Lær hvordan du lager myke og smakfulle egg-free brownies med vår enkle oppskrift. Perfekt for allergikere og de som ønsker et eggfritt alternativ!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1/3 kopp hvetemel
- 1 kopp vann
- 1/2 kopp smør
- 2/3 kopp usøtet kakaopulver
- 2 kopper hvitt sukker
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 2 kopper hvetemel
- 2 1/2 teskjeer bakepulver
- 1/2 teskje salt
- 1/2 kopp hakkede valnøtter (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 23x33 cm stor form. I en tykk kjele, kombiner 1/3 kopp mel og vann. Kok opp på middels varme under konstant omrøring til det blir tykt. Overfør til en blandebolle og la det avkjøle.
- 2I en liten kjele, smelt smøret. Når smøret er smeltet, tilsett kakaopulveret og bland til det er jevnt. La det avkjøle. Pisk sukker og vanilje inn i den avkjølte melblandingen. Rør inn kakaoblandingen til det er godt blandet. Bland mel, bakepulver og salt, og rør det inn i røren til det akkurat er blandet. Vend inn valnøtter hvis ønskelig. Fordel jevnt i den forberedte formen.
- 3Stek i 20 til 25 minutter i den forvarmede ovnen, til en kakepinne kommer ut ren når den stikkes i midten. La det avkjøle før du skjærer i barer.