Eggfrie brownies

Eggfrie brownies

Lær hvordan du lager myke og smakfulle egg-free brownies med vår enkle oppskrift. Perfekt for allergikere og de som ønsker et eggfritt alternativ!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1/3 kopp hvetemel
  • 1 kopp vann
  • 1/2 kopp smør
  • 2/3 kopp usøtet kakaopulver
  • 2 kopper hvitt sukker
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 2 kopper hvetemel
  • 2 1/2 teskjeer bakepulver
  • 1/2 teskje salt
  • 1/2 kopp hakkede valnøtter (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 23x33 cm stor form. I en tykk kjele, kombiner 1/3 kopp mel og vann. Kok opp på middels varme under konstant omrøring til det blir tykt. Overfør til en blandebolle og la det avkjøle.
  2. 2I en liten kjele, smelt smøret. Når smøret er smeltet, tilsett kakaopulveret og bland til det er jevnt. La det avkjøle. Pisk sukker og vanilje inn i den avkjølte melblandingen. Rør inn kakaoblandingen til det er godt blandet. Bland mel, bakepulver og salt, og rør det inn i røren til det akkurat er blandet. Vend inn valnøtter hvis ønskelig. Fordel jevnt i den forberedte formen.
  3. 3Stek i 20 til 25 minutter i den forvarmede ovnen, til en kakepinne kommer ut ren når den stikkes i midten. La det avkjøle før du skjærer i barer.