Eggfri sjokoladechip-pumpkinkaker

Eggfri sjokoladechip-pumpkinkaker

lær hvordan du lager deilige eggfrie sjokoladechip gresskar cookies med denne enkle oppskriften. perfekt for høst og glutenfri baking.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1, 2 kopper hvitt sukker
  • 1 kopp fettstoff
  • 1 (15 unser) boks med gresskarpuré
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 4 kopper hvetemel
  • 2 teskjeer natron
  • 2 teskjeer malt kanel
  • 12 unser semisøte sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2Pisk sammen sukker, fettstoff, gresskar og vanilje til en jevn og luftig blanding. Bland godt til alt er godt kombinert.
  3. 3Bland melet, natron og kanel. Rør melblandingen inn i den kremete blandingen. Bland til det er godt kombinert. Rør inn sjokoladechipsene.
  4. 4Sett små topper av deigen med teskjeer på et ikke-smurt stekebrett. Stek ved 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) i 12 til 15 minutter, eller til kjeksene er faste. La kjeksene avkjøle på en rist.