Eggfri sjokoladechip-pumpkinkaker
lær hvordan du lager deilige eggfrie sjokoladechip gresskar cookies med denne enkle oppskriften. perfekt for høst og glutenfri baking.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1, 2 kopper hvitt sukker
- 1 kopp fettstoff
- 1 (15 unser) boks med gresskarpuré
- 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 4 kopper hvetemel
- 2 teskjeer natron
- 2 teskjeer malt kanel
- 12 unser semisøte sjokoladebiter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
- 2Pisk sammen sukker, fettstoff, gresskar og vanilje til en jevn og luftig blanding. Bland godt til alt er godt kombinert.
- 3Bland melet, natron og kanel. Rør melblandingen inn i den kremete blandingen. Bland til det er godt kombinert. Rør inn sjokoladechipsene.
- 4Sett små topper av deigen med teskjeer på et ikke-smurt stekebrett. Stek ved 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit) i 12 til 15 minutter, eller til kjeksene er faste. La kjeksene avkjøle på en rist.