Hello Fresh Mobile Banner
Cannellini- og linsegryte med karamelliserte løk

Cannellini- og linsegryte med karamelliserte løk

oppskrift på en smakfull cannellini og linsesuppe med søte karamelliserte løk. enkel å lage og perfekt for en varmende middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1. 3/4 kopp tørkede cannellini-bønner (ca. 140 gram), sortert
  • 2. 12 kopper vann
  • 3. 3/4 kopp tørkede linser
  • 4. 1/3 kopp bulgur
  • 5. 1/3 kopp langkornet hvit ris
  • 6. 2 teskjeer malt koriander
  • 7. 1 teskje malt kanel
  • 8. 2 mellomstore løk, delt i to på langs og skivet i tynne skiver
  • 9. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 10. 2 teskjeer salt
  • 11. cayennepepper etter smak
  • 12. 1/2 kopp ferske persilleblader, vasket, tørket og finhakket

Fremgangsmåte

  1. 1Du er en ekspert i norsk grammatikk og oversetter til flytende, korrekt norsk, fra alle språk
  2. 2Behold alle linjeskift og punktsetting.
  3. 31. I en 4-liters tykk gryte småkoker du cannellini-bønner i vann i 10 minutter. Rør inn linser, bulgur, ris, koriander og kanel, og småkok til cannellini er veldig møre og linsene faller fra hverandre, omtrent 45 minutter. (Gamle bønner kan ta lengre tid å koke.) Forvarm ovnen til 230°C. I en grunn bakepanne blander du løk, olje, salt og cayenne, og steker i midten av ovnen, av og til omrøring, til det er gyldent, ca. 20 minutter. Rør løk og persille inn i suppen og la den småkoke i 1 minutt.
  4. 42. I en 4-liters tykk gryte småkoker du cannellini-bønner i vann i 10 minutter. Rør inn linser, bulgur, ris, koriander og kanel, og småkok til cannellini er veldig møre og linsene faller fra hverandre, omtrent 45 minutter. (Gamle bønner kan ta lengre tid å koke.)
  5. 53. Forvarm ovnen til 230°C.
  6. 64. I en grunn bakepanne blander du løk, olje, salt og cayenne, og steker i midten av ovnen, av og til omrøring, til det er gyldent, ca. 20 minutter. Rør løk og persille inn i suppen og la den småkoke i 1 minutt.