
Cannellini- og linsegryte med karamelliserte løk
oppskrift på en smakfull cannellini og linsesuppe med søte karamelliserte løk. enkel å lage og perfekt for en varmende middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1. 3/4 kopp tørkede cannellini-bønner (ca. 140 gram), sortert
- 2. 12 kopper vann
- 3. 3/4 kopp tørkede linser
- 4. 1/3 kopp bulgur
- 5. 1/3 kopp langkornet hvit ris
- 6. 2 teskjeer malt koriander
- 7. 1 teskje malt kanel
- 8. 2 mellomstore løk, delt i to på langs og skivet i tynne skiver
- 9. 2 spiseskjeer olivenolje
- 10. 2 teskjeer salt
- 11. cayennepepper etter smak
- 12. 1/2 kopp ferske persilleblader, vasket, tørket og finhakket
Fremgangsmåte
- 1Du er en ekspert i norsk grammatikk og oversetter til flytende, korrekt norsk, fra alle språk
- 2Behold alle linjeskift og punktsetting.
- 31. I en 4-liters tykk gryte småkoker du cannellini-bønner i vann i 10 minutter. Rør inn linser, bulgur, ris, koriander og kanel, og småkok til cannellini er veldig møre og linsene faller fra hverandre, omtrent 45 minutter. (Gamle bønner kan ta lengre tid å koke.) Forvarm ovnen til 230°C. I en grunn bakepanne blander du løk, olje, salt og cayenne, og steker i midten av ovnen, av og til omrøring, til det er gyldent, ca. 20 minutter. Rør løk og persille inn i suppen og la den småkoke i 1 minutt.
- 42. I en 4-liters tykk gryte småkoker du cannellini-bønner i vann i 10 minutter. Rør inn linser, bulgur, ris, koriander og kanel, og småkok til cannellini er veldig møre og linsene faller fra hverandre, omtrent 45 minutter. (Gamle bønner kan ta lengre tid å koke.)
- 53. Forvarm ovnen til 230°C.
- 64. I en grunn bakepanne blander du løk, olje, salt og cayenne, og steker i midten av ovnen, av og til omrøring, til det er gyldent, ca. 20 minutter. Rør løk og persille inn i suppen og la den småkoke i 1 minutt.