
Pulled Pork
Lær hvordan du lager perfekt pulled pork hjemme med vår enkle oppskrift. Saftig, mørt og full av smak. Ideell for helgekos og store samlinger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 270 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett
Ingredienser
- 1. 8 unser eller 3/4 kopp sirup
- 2. 12 unser syltesalt
- 3. 2 kvart flaskevann
- 4. 6 til 8 pund Boston-butt
- 5. 1 teskje hele spisskummenfrø
- 6. 1 teskje hele fennikelfrø
- 7. 1 teskje hele korianderfrø
- 8. 1 spiseskje chilipulver
- 9. 1 spiseskje løkpulver
- 10. 1 spiseskje paprika
Fremgangsmåte
- 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 22. Video: Se Alton lage denne oppskriften.
- 33. Bland melasse, sylte- og salt, og vann i en 6-liters Lexan. Tilsett Boston butt og sørg for at den er helt dekket av lake, dekk til, og la den stå i kjøleskapet i minst 8 timer. 12 timer er ideelt.
- 44. Ha spisskummenfrø, fennikelfrø og koriander i en kjøttkvern og kvern fint. Overfør til en liten blandebolle og rør inn chilipulver, løkpulver og paprika.
- 55. Ta Boston butt ut av laken og tørk den godt. Sikt krydderblandingen jevnt over skuldrene, og trykk den inn i kjøttet slik at mest mulig av krydderet fester seg. Mer krydder vil feste seg til kjøttet hvis du bruker latekshansker under påføringen.
- 66. Forvarm røyker til 210 grader Fahrenheit. Plasser kjøttet i røyken og kok i 10 til 12 timer, og oppretthold en temperatur på 210 grader Fahrenheit. Begynn å sjekke om kjøttet er ferdig etter 10 timer med koking. Bruk en gaffel for å sjekke. Kjøttet er ferdig når det faller lett fra hverandre når du drar i det med en gaffel. Når det er ferdig, ta det ut av gryten og la det hvile i minst 1 time. Riv kjøttet i stykker med to gafler, og server som sandwich med coleslaw og dressing etter ønske.