Pulled Pork

Pulled Pork

Lær hvordan du lager perfekt pulled pork hjemme med vår enkle oppskrift. Saftig, mørt og full av smak. Ideell for helgekos og store samlinger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 270 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 8 unser eller 3/4 kopp sirup
  • 2. 12 unser syltesalt
  • 3. 2 kvart flaskevann
  • 4. 6 til 8 pund Boston-butt
  • 5. 1 teskje hele spisskummenfrø
  • 6. 1 teskje hele fennikelfrø
  • 7. 1 teskje hele korianderfrø
  • 8. 1 spiseskje chilipulver
  • 9. 1 spiseskje løkpulver
  • 10. 1 spiseskje paprika

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Video: Se Alton lage denne oppskriften.
  3. 33. Bland melasse, sylte- og salt, og vann i en 6-liters Lexan. Tilsett Boston butt og sørg for at den er helt dekket av lake, dekk til, og la den stå i kjøleskapet i minst 8 timer. 12 timer er ideelt.
  4. 44. Ha spisskummenfrø, fennikelfrø og koriander i en kjøttkvern og kvern fint. Overfør til en liten blandebolle og rør inn chilipulver, løkpulver og paprika.
  5. 55. Ta Boston butt ut av laken og tørk den godt. Sikt krydderblandingen jevnt over skuldrene, og trykk den inn i kjøttet slik at mest mulig av krydderet fester seg. Mer krydder vil feste seg til kjøttet hvis du bruker latekshansker under påføringen.
  6. 66. Forvarm røyker til 210 grader Fahrenheit. Plasser kjøttet i røyken og kok i 10 til 12 timer, og oppretthold en temperatur på 210 grader Fahrenheit. Begynn å sjekke om kjøttet er ferdig etter 10 timer med koking. Bruk en gaffel for å sjekke. Kjøttet er ferdig når det faller lett fra hverandre når du drar i det med en gaffel. Når det er ferdig, ta det ut av gryten og la det hvile i minst 1 time. Riv kjøttet i stykker med to gafler, og server som sandwich med coleslaw og dressing etter ønske.