Hello Fresh Mobile Banner
Shortbread Hammer Placecards

Shortbread Hammer Placecards

Lær hvordan du lager unike shortbread hammer placecards for en elegant bordsetting. En enkel oppskrift for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 3/4 pund usaltet smør, romtemperert
  • 2. 1 kopp sukker, pluss ekstra til å strø over
  • 3. 1 teskje ren vaniljeekstrakt
  • 4. 3 1/2 kopper hvetemel, pluss mer til utstikking
  • 5. 1/4 teskje salt
  • 6. 1 pund melis
  • 7. 1/4 kopp mais sirup
  • 8. 1/4 kopp ferskpresset sitronjuice

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 22. I en bolle av en elektrisk mikser utstyrt med en flatpisker, bland sammen smør og 1 kopp sukker på lav hastighet til de akkurat er blandet. Tilsett vaniljen. I en middels stor bolle sikt sammen mel og salt, og tilsett det i smør- og sukkerblandingen. Bland på lav hastighet til deigen begynner å samle seg. Hell ut på en melet overflate og form til en flat skive. Pakk inn i plastfolie og la den hvile i kjøleskapet i 30 minutter.
  3. 33. Kjevle ut deigen til ca. 1/2 tomme tykkelse og bruk en 4 1/2 tommer hammerformet utstikker til å kutte ut kjeks. Plasser hammerkjeksene på et bakepapirkledd stekebrett uten smøring, og dryss over sukker. Stek i 20 til 25 minutter, til kantene begynner å bli brune. La dem avkjøle til romtemperatur.
  4. 44. Til glasuren, bland melis og mais sirup i en bolle med en wirevisp til det blir en tykk pasta. Tilsett gradvis nok sitronsaft til at blandingen får en god konsistens for piping.
  5. 55. Med en tynn dekorasjetipp, tegn individuelle navn på hammerkjeksene. La glasuren sette seg før servering.