Forretten tidligere kjent som...

Forretten tidligere kjent som...

oppdag en spennende oppskrift på en forrett som tidligere var kjent under et annet navn. enkel å lage og perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 13 ounces pommes frites, nylaget
  • 2. 6 ounces Imperial-saus, oppskrift følger
  • 3. 1 1/2 ounces krabbeklørkjøtt
  • 4. 2 sitronbåter
  • 5. 1 spiseskje finhakket frisk persille
  • 6. 1 stang smør
  • 7. 1 kopp hvetemel
  • 8. 4 kopper melk
  • 9. 1 kopp majones
  • 10. 1/2 kopp sitronsaft
  • 11. 16 eggeplommer, godt pisket
  • 12. 2 spiseskjeer pluss 2 teskjeer Worcestershire-saus
  • 13. 2 spiseskjeer pluss 2 teskjeer tørket sennep
  • 14. 2 spiseskjeer pluss 2 teskjeer cayennepepper
  • 15. 4 teskjeer sellerisalt
  • 16. 4 teskjeer salt
  • 17. 4 teskjeer malt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm grillen.
  2. 22. Legg de kokte pommes frites på en tallerken. I en liten stekepanne, kombiner Imperial-sausen og krabben, og la det småkoke. Hell over pommes frites og sett under grillen til sausen begynner å boble og bli gyldenbrun, 30 til 60 sekunder. Ta ut pommes frites fra grillen og pynt med sitronbåter og persille.
  3. 33. Begynn med å lage en béchamelsaus. I en kjele på 4 liter, satt over lav til middels varme, tilsett smør og la det smelte. Rør inn melet til det danner en pasta, og la det koke i 3 til 4 minutter for å oppnå en blond roux. Rør sakte inn melken for å unngå klumper, og la det småkoke. La det koke i 30 minutter for å fjerne melens smak.
  4. 44. Mens béchamelsausen koker, bland i en egen bolle majones, sitronsaft, eggeplommer, Worcestershire-saus, tørket sennep, cayennepepper, sellerisalt, salt og pepper, og visp til det er godt blandet.
  5. 55. Etter at béchamelsausen har kokt i 30 minutter, hell sakte sausen i eggeblandingen mens du visper. Hvis sausen tilsettes for raskt, vil eggeblandingen koagulere. La sausen avkjøle, og sett den deretter i kjøleskapet i minst 8 timer for å la smakene utvikle seg.