
Forretten tidligere kjent som...
oppdag en spennende oppskrift på en forrett som tidligere var kjent under et annet navn. enkel å lage og perfekt for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 13 ounces pommes frites, nylaget
- 2. 6 ounces Imperial-saus, oppskrift følger
- 3. 1 1/2 ounces krabbeklørkjøtt
- 4. 2 sitronbåter
- 5. 1 spiseskje finhakket frisk persille
- 6. 1 stang smør
- 7. 1 kopp hvetemel
- 8. 4 kopper melk
- 9. 1 kopp majones
- 10. 1/2 kopp sitronsaft
- 11. 16 eggeplommer, godt pisket
- 12. 2 spiseskjeer pluss 2 teskjeer Worcestershire-saus
- 13. 2 spiseskjeer pluss 2 teskjeer tørket sennep
- 14. 2 spiseskjeer pluss 2 teskjeer cayennepepper
- 15. 4 teskjeer sellerisalt
- 16. 4 teskjeer salt
- 17. 4 teskjeer malt svart pepper
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm grillen.
- 22. Legg de kokte pommes frites på en tallerken. I en liten stekepanne, kombiner Imperial-sausen og krabben, og la det småkoke. Hell over pommes frites og sett under grillen til sausen begynner å boble og bli gyldenbrun, 30 til 60 sekunder. Ta ut pommes frites fra grillen og pynt med sitronbåter og persille.
- 33. Begynn med å lage en béchamelsaus. I en kjele på 4 liter, satt over lav til middels varme, tilsett smør og la det smelte. Rør inn melet til det danner en pasta, og la det koke i 3 til 4 minutter for å oppnå en blond roux. Rør sakte inn melken for å unngå klumper, og la det småkoke. La det koke i 30 minutter for å fjerne melens smak.
- 44. Mens béchamelsausen koker, bland i en egen bolle majones, sitronsaft, eggeplommer, Worcestershire-saus, tørket sennep, cayennepepper, sellerisalt, salt og pepper, og visp til det er godt blandet.
- 55. Etter at béchamelsausen har kokt i 30 minutter, hell sakte sausen i eggeblandingen mens du visper. Hvis sausen tilsettes for raskt, vil eggeblandingen koagulere. La sausen avkjøle, og sett den deretter i kjøleskapet i minst 8 timer for å la smakene utvikle seg.