Vegan italiensk kaldskinke-sandwich
oppskrift på en smakfull vegan italiensk kaldskinke sandwich, perfekt for en rask lunsj eller matpakke. enkel å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 2
frokost
Ingredienser
- Én 8-unse hoagierull
- 2 spiseskjeer vegansk majones
- 2 unse vegansk pastrami
- 2 unse vegansk capicola
- 2 unse vegansk pepperoni
- 2 unse vegansk mozzarellaost
- 1/8 rød løk, skivet i tynne skiver
- 4 tynne skiver tomat
- 1/3 kopp revet salat
- 2 spiseskjeer søt paprikarelish
- 1/8 teskje salt
- 1/4 teskje svart pepper
- 1/4 teskje oregano
- 2 spiseskjeer solsikkeolje
- 2 spiseskjeer rødvinseddik
Fremgangsmåte
- 1Del hoagibollen på langs i to. Smør 1 spiseskje majones på hver halvdel av hoagien. Legg på kjøtt og ost langs hele bunnen av hoagien: pastrami, capicola, pepperoni og mozzarella. Legg løk, tomat, salat og sylteagurk over kjøttet og osten. Strø salt, pepper og oregano over majonen på den øverste halvdelen av hoagien. Drypp solsikkeolje og eddik over grønnsakene. Legg den øverste halvdelen oppå hoagien med grønnsakssiden ned. Nyt og kos deg!