
Kyllingsaus og Judds chili
Lær å lage deilige kyllingsaus og judd's chili med våre enkle oppskrifter. Perfekt for en smakfull middag eller fest.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 3 kvart liter eplecidereddik
- 1 ½ kopper salt
- ¼ kopp svart pepper
- ¼ kopp hvit pepper
- ¼ kopp paprika
- ½ kopp knust rød pepper
- 2 kopper vegetabilsk olje
- 1 kopp sitronsaft
- ½ kopp Worcestershire-saus
- 10 hele kyllinglår
- 2,3 kilo kjøttdeig av storfe
- 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 3 grønne paprika, hakket
- 3 løk, hakket
- 3 pakker chilisaus-krydder
- 1 liter tomatsaus
- 473 milliliter barbecuesaus
- 142 gram Worcestershire-saus
- ¼ kopp lysbrunt sukker
- 1 ½ ss oregano
- 1 ss hvitløkspulver
- ½ ss hvitløkssalt
- ½ ss timian
- ½ ts marjoram
- ½ ts italiensk krydderblanding
- 425 gram ketchup
Fremgangsmåte
- 1Start med en en-liters kanne med eplecidereddik og tøm ut en kvart liter av eddiken. Bland alle de resterende ingrediensene i kannen og rist godt med lokket på. Pensle over kylling og grillmat. Mens kyllingen koker, fortsett å pensle sausen på, til kyllingen er ferdigkokt.
- 2For chilien: Brun kjøttstykke av chuck og sil av overflødig fett. Sett til side. I en separat stekepanne varm opp vegetabilsk olje og stek hakkede paprika og løk. Bland alle ingrediensene i en stor gryte og la det småkoke på lav varme i omtrent én time.