Kyllingsaus og Judds chili

Kyllingsaus og Judds chili

Lær å lage deilige kyllingsaus og judd's chili med våre enkle oppskrifter. Perfekt for en smakfull middag eller fest.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3 kvart liter eplecidereddik
  • 1 ½ kopper salt
  • ¼ kopp svart pepper
  • ¼ kopp hvit pepper
  • ¼ kopp paprika
  • ½ kopp knust rød pepper
  • 2 kopper vegetabilsk olje
  • 1 kopp sitronsaft
  • ½ kopp Worcestershire-saus
  • 10 hele kyllinglår
  • 2,3 kilo kjøttdeig av storfe
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 3 grønne paprika, hakket
  • 3 løk, hakket
  • 3 pakker chilisaus-krydder
  • 1 liter tomatsaus
  • 473 milliliter barbecuesaus
  • 142 gram Worcestershire-saus
  • ¼ kopp lysbrunt sukker
  • 1 ½ ss oregano
  • 1 ss hvitløkspulver
  • ½ ss hvitløkssalt
  • ½ ss timian
  • ½ ts marjoram
  • ½ ts italiensk krydderblanding
  • 425 gram ketchup

Fremgangsmåte

  1. 1Start med en en-liters kanne med eplecidereddik og tøm ut en kvart liter av eddiken. Bland alle de resterende ingrediensene i kannen og rist godt med lokket på. Pensle over kylling og grillmat. Mens kyllingen koker, fortsett å pensle sausen på, til kyllingen er ferdigkokt.
  2. 2For chilien: Brun kjøttstykke av chuck og sil av overflødig fett. Sett til side. I en separat stekepanne varm opp vegetabilsk olje og stek hakkede paprika og løk. Bland alle ingrediensene i en stor gryte og la det småkoke på lav varme i omtrent én time.