Mimosa 75

Mimosa 75

Lær hvordan du lager en klassisk mimosa 75 med denne enkle oppskriften. Perfekt for brunch eller festlige anledninger. Enkel å følge steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 5 minutter
Porsjoner: 4
drikke

Ingredienser

  • 1. 3 unser gin (helst Plymouth)
  • Revet skall og saft av 2 sitroner, pluss 1 bått for glassene
  • Revet skall og saft av 2 mandariner
  • 1 ½ spiseskje honning
  • 1 ½ spiseskje sukker
  • 1 flaske på 750 ml tørr champagne eller annet musserende vin, avkjølt

Fremgangsmåte

  1. 1Bland gin, sitronsaft, klementinjuice og honning i en cocktailshaker eller en annen beholder med lokk; dekk til og rist godt.
  2. 2Ha sukkeret på en liten tallerken og strø over sitron- og klementinrasp. Gni kantene på seks champagneglass med sitronbiten, og rull deretter forsiktig glassene i det krydrede sukkeret.
  3. 3Fordel gin- og sitrusblandingen i de seks glassene og topp med champagne.
  4. 4Fotograf: Kang Kim