Hello Fresh Mobile Banner
Blinis

Blinis

Lær hvordan du lager perfekte blinis, en klassisk russisk småpannekake som passer til forretter, snacks eller frokost. Enkel oppskrift med tips og triks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 10
forrett

Ingredienser

  • 1/2 unser fersk gjær
  • 1 kopp melk, varmet
  • 2 store egg, skilt
  • 1 kopp rømme
  • 4 unser hvetemel
  • 1 teskje salt
  • Olje til steking

Fremgangsmåte

  1. 1Rør ut gjæren med litt melk, og tilsett deretter resten av melken, eggeplommene og rømme.
  2. 2Sikt melet og saltet i en bolle, og tilsett gjærblandingen. Rør sammen til en tykk røre. La den heve i minst 1 time på et lunt sted. Røren skal nå være boblende. Rør godt. Rett før steking, visp eggehvitene stive og vend dem forsiktig inn i røren.
  3. 3Varm litt olje i en panne, og fjern overflødig olje med et papir. Hell deretter i en spiseskje med røre. Vend pannekaken når det dannes bobler på oversiden. Stek mange. Én bliny er aldri nok.