Smørkrem

Smørkrem

Lær hvordan du lager perfekt buttercream til kaker og cupcakes. En enkel oppskrift som gir myk og smakfull frosting, perfekt for alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 10
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 4 egg, romtemperert*
  • 2. 1/2 kopp sukker
  • 3. 1/2 kopp mørk mais sirup
  • 4. 280 gram smør, i terninger og romtemperert

Fremgangsmåte

  1. 11. I en stor blandebolle, pisk eggene til de er lette og luftige.
  2. 22. I en liten kjele, kok opp sukkeret og mais sirupen. Smør innvendig i en metallsprøyte med litt vegetabilsk olje og bruk den til å sprøyte sukkerblandingen forsiktig inn i blandebollen med eggene. Blanderens hastighet bør være på lavt nivå til du har sprøytet inn all sukkerblandingen.
  3. 33. Når hele sukkerblandingen er innarbeidet, tilsett sakte smørbitene. Bare tilsett mer smør når du ikke lenger kan se de tidligere tilførte bitene. Det vil gå raskt i starten og deretter sakte ned. Fortsett å piske til blandingen er kremet.
  4. 44. *ADVARSEL MOT RÅEGG*
  5. 55. Food Network Kitchens anbefaler forsiktighet ved inntak av rå og lettkokte egg på grunn av den lille risikoen for Salmonella eller annen matbåren sykdom. For å redusere denne risikoen, anbefaler vi at du kun bruker ferske, riktig oppbevarte, rene egg av klasse A eller AA med intakte skaller, og unngår kontakt mellom eggeplommer eller eggehvite og skallet.