
Smørkrem
Lær hvordan du lager perfekt buttercream til kaker og cupcakes. En enkel oppskrift som gir myk og smakfull frosting, perfekt for alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 10
bakeverk
Ingredienser
- 1. 4 egg, romtemperert*
- 2. 1/2 kopp sukker
- 3. 1/2 kopp mørk mais sirup
- 4. 280 gram smør, i terninger og romtemperert
Fremgangsmåte
- 11. I en stor blandebolle, pisk eggene til de er lette og luftige.
- 22. I en liten kjele, kok opp sukkeret og mais sirupen. Smør innvendig i en metallsprøyte med litt vegetabilsk olje og bruk den til å sprøyte sukkerblandingen forsiktig inn i blandebollen med eggene. Blanderens hastighet bør være på lavt nivå til du har sprøytet inn all sukkerblandingen.
- 33. Når hele sukkerblandingen er innarbeidet, tilsett sakte smørbitene. Bare tilsett mer smør når du ikke lenger kan se de tidligere tilførte bitene. Det vil gå raskt i starten og deretter sakte ned. Fortsett å piske til blandingen er kremet.
- 44. *ADVARSEL MOT RÅEGG*
- 55. Food Network Kitchens anbefaler forsiktighet ved inntak av rå og lettkokte egg på grunn av den lille risikoen for Salmonella eller annen matbåren sykdom. For å redusere denne risikoen, anbefaler vi at du kun bruker ferske, riktig oppbevarte, rene egg av klasse A eller AA med intakte skaller, og unngår kontakt mellom eggeplommer eller eggehvite og skallet.