
Kremete sennepsporsjonskoteletter
Lær hvordan du lager saftige og smakfulle kremete svinekoteletter med sennep. Perfekt for en rask og deilig hovedrett til hverdags eller helg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 benfrie svinekoteletter, 2 cm tykke
- 1 1/2 ts. sitronpepper-krydder
- 1 ss. smør eller margarin
- 1 boks (ca. 300 g) Campbell's® kremet soppsuppe (vanlig eller 98 % fettfri)
- 1/2 kopp melk
- 1 ss. Dijon-sennep
- 1 ss. hakket fersk persille
Fremgangsmåte
- 1Strø chops med sitronpepper-krydder. Varm opp smør i en stekepanne. Kok chops i 10 minutter eller til de er brune.
- 2Tilsett suppe, melk og sennep. Varm opp til kokepunktet. Dekk til og kok på lav varme i 10 minutter eller til kjøttet er gjennomstekt. Strø over persille.