Kremete sennepsporsjonskoteletter

Kremete sennepsporsjonskoteletter

Lær hvordan du lager saftige og smakfulle kremete svinekoteletter med sennep. Perfekt for en rask og deilig hovedrett til hverdags eller helg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 benfrie svinekoteletter, 2 cm tykke
  • 1 1/2 ts. sitronpepper-krydder
  • 1 ss. smør eller margarin
  • 1 boks (ca. 300 g) Campbell's® kremet soppsuppe (vanlig eller 98 % fettfri)
  • 1/2 kopp melk
  • 1 ss. Dijon-sennep
  • 1 ss. hakket fersk persille

Fremgangsmåte

  1. 1Strø chops med sitronpepper-krydder. Varm opp smør i en stekepanne. Kok chops i 10 minutter eller til de er brune.
  2. 2Tilsett suppe, melk og sennep. Varm opp til kokepunktet. Dekk til og kok på lav varme i 10 minutter eller til kjøttet er gjennomstekt. Strø over persille.