
Belgiske vafler
lær hvordan du lager perfekte belgian waffles med denne enkle oppskriften. ideell for frokost eller brunch, med sprø ytre og myk innside.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1 ½ kopp bokhvetemel
- ½ kopp hvetemel
- 1 ½ ss bakepulver
- 1 ts natron
- 1 ts salt
- 2 ts sukker
- 3 egg
- 3 kopper kulturmelk
- ½ kopp smør smeltet
Fremgangsmåte
- 1Bland alle de tørre ingrediensene i en stor blandebolle. I en separat bolle, pisk eggene og kulturmelken. Vend eggene og kulturmelken inn i den tørre blandingen. Tilsett det smeltede smøret til slutt. Forvarm vaffeljakeren med non-stick-belegg. Ta en øse på omtrent 30 gram (1 unse) av røren og plasser den midt på vaffeljakeren. Følg instruksjonene som følger med din spesifikke vaffeljaker.