Belgiske vafler

Belgiske vafler

lær hvordan du lager perfekte belgian waffles med denne enkle oppskriften. ideell for frokost eller brunch, med sprø ytre og myk innside.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 ½ kopp bokhvetemel
  • ½ kopp hvetemel
  • 1 ½ ss bakepulver
  • 1 ts natron
  • 1 ts salt
  • 2 ts sukker
  • 3 egg
  • 3 kopper kulturmelk
  • ½ kopp smør smeltet

Fremgangsmåte

  1. 1Bland alle de tørre ingrediensene i en stor blandebolle. I en separat bolle, pisk eggene og kulturmelken. Vend eggene og kulturmelken inn i den tørre blandingen. Tilsett det smeltede smøret til slutt. Forvarm vaffeljakeren med non-stick-belegg. Ta en øse på omtrent 30 gram (1 unse) av røren og plasser den midt på vaffeljakeren. Følg instruksjonene som følger med din spesifikke vaffeljaker.