Hello Fresh Mobile Banner
Grillede svinekoteletter med bein, marinert i hawaiiansk marinade

Grillede svinekoteletter med bein, marinert i hawaiiansk marinade

Oppdag hvordan du lager smakfulle grillede benfrie svinekoteletter med en tropisk hawaiiansk marinade. Perfekt for sommergrilling eller helgemiddager.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 4 benfrie svinekoteletter av svinefilet, skåret 3/4 tommer tykke
  • 2 bokser (6 oz. hver) usøtet ananasjuice (1 1/2 kopp)
  • 3 vårløk, de hvite delene skåret i tynne skiver
  • 3 ss. skrelt og finhakket ingefær
  • 3 ss. redusert-salt soyasaus
  • 2 ss. asiatisk mørk sesamolje
  • 2 ss. lyst brunt sukker
  • 3/4 ts. nykvernet svart pepper
  • 1/2 ts. grovt salt

Fremgangsmåte

  1. 1Bland ananasjuice, de hvite delene av vårløk, ingefær, soyasaus, sesamolje, brunt sukker, pepper og salt i en stor, lufttett pose. Legg i kotelettene, lukk posen og la dem marinere i 2 til 10 timer. Ta kotelettene ut av marinaden og tørk av overflødig marinade med papirhåndklær. Kast resten av marinaden.
  2. 2Forbered en middels varm grill. Rens grillristen og pensle den lett med olje. Grill kotelettene direkte over varmen i 8 til 10 minutter, snu en gang, til den indre temperaturen på et steketermometer når 63°C (145°F), og la dem hvile i 3 minutter.