Grillede svinekoteletter med bein, marinert i hawaiiansk marinade
Oppdag hvordan du lager smakfulle grillede benfrie svinekoteletter med en tropisk hawaiiansk marinade. Perfekt for sommergrilling eller helgemiddager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 4 benfrie svinekoteletter av svinefilet, skåret 3/4 tommer tykke
- 2 bokser (6 oz. hver) usøtet ananasjuice (1 1/2 kopp)
- 3 vårløk, de hvite delene skåret i tynne skiver
- 3 ss. skrelt og finhakket ingefær
- 3 ss. redusert-salt soyasaus
- 2 ss. asiatisk mørk sesamolje
- 2 ss. lyst brunt sukker
- 3/4 ts. nykvernet svart pepper
- 1/2 ts. grovt salt
Fremgangsmåte
- 1Bland ananasjuice, de hvite delene av vårløk, ingefær, soyasaus, sesamolje, brunt sukker, pepper og salt i en stor, lufttett pose. Legg i kotelettene, lukk posen og la dem marinere i 2 til 10 timer. Ta kotelettene ut av marinaden og tørk av overflødig marinade med papirhåndklær. Kast resten av marinaden.
- 2Forbered en middels varm grill. Rens grillristen og pensle den lett med olje. Grill kotelettene direkte over varmen i 8 til 10 minutter, snu en gang, til den indre temperaturen på et steketermometer når 63°C (145°F), og la dem hvile i 3 minutter.