Tyrkisk Tonnatosalat
Lær hvordan du lager en deilig turkey tonnato salat med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommerens lunsj eller lette middager.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 3 1/2 unser tunfisk på boks, pakket i olivenolje
- 4 ansjoser
- 1 spiseskje avrent kapers
- 1/4 kopp sitronsaft og majones hver
- Salt og knuste rød pepperflak
- 2 til 3 kopper terninger av kokt, stekt kalkun
- 1/4 kopp hakket persille
- Pynt: Boston-salat, tomatbåter og kapers
Fremgangsmåte
- 1Kjør tunfisk, ansjos, kapers, sitronsaft og majones i en foodprocessor til en jevn puré. Smak til med salt og rød pepper. Vend dressingen inn i kalkun og persille. Server over salat med tomatbåter. Pynt med kapers.
