Agurksalat og eggerøre

Agurksalat og eggerøre

oppskrift på agurk og eggerøre, perfekt for en lett frokost eller forrett. enkel å lage, sunn og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 4 egg
  • 4 små, uten kjerner agurker
  • 4 små dillpickles
  • 3 spiseskjeer majones

Fremgangsmåte

  1. 1Legg eggene i en kjele og dekk dem helt med kaldt vann. Kok opp vannet. Dekk til, fjern kjelen fra varmen, og la eggene ligge i det varme vannet i 10 til 12 minutter. Ta dem opp av det varme vannet og avkjøl.
  2. 2Skrell eggene. Hakk dem i åttendedeler og overfør dem til en middels stor salatbolle.
  3. 3Skjær agurk og sylteagurk i terninger, og tilsett dem i bollen med egg. Bland inn majones. Sett i kjøleskapet til det er godt avkjølt.