
Travel travelt mamma ferskpeparkake
oppdag en enkel og deilig oppskrift på peach cobbler, perfekt for travle mødre som ønsker en smakfull dessert uten mye stress. lær hvordan du lager den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1/2 kopp smør
- 1 boks (16 unser) skivede fersken i tung sirup
- 2 spiseskjeer hvitt sukker
- 1 kopp selvhevende mel
- 1 kopp hvitt sukker
- 1/4 teskje malt kanel, eller etter smak
- 1/8 teskje malt muskatnøtt, eller etter smak
- 1 kopp 2 % melk
- 2 spiseskjeer hvitt sukker
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Legg smøret i en 20x20 cm stor ildfast form og sett den i ovnen for å smelte mens du forbereder resten av ingrediensene.
- 2Kok opp fersken med syltetøy og 2 spiseskjeer sukker i en kjele. Reduser varmen til middels-lav og la det småkoke i 10 minutter; sett til side.
- 3Visp sammen mel, 1 kopp sukker, kanel og muskatnøtt i en bolle. Rør inn melken til røren akkurat er fuktig. Hell den varme røren over smøret i den forvarmede formen. Fordel ferskenskivene og mesteparten av syltetøyet over røren.
- 4Stek i den forvarmede ovnen i 30 minutter. Strø over de resterende 2 spiseskjeene sukker. Sett tilbake i ovnen og stek til toppen er gyllenbrun, ytterligere 30 til 45 minutter.