Travel travelt mamma ferskpeparkake

Travel travelt mamma ferskpeparkake

oppdag en enkel og deilig oppskrift på peach cobbler, perfekt for travle mødre som ønsker en smakfull dessert uten mye stress. lær hvordan du lager den i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1/2 kopp smør
  • 1 boks (16 unser) skivede fersken i tung sirup
  • 2 spiseskjeer hvitt sukker
  • 1 kopp selvhevende mel
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 1/4 teskje malt kanel, eller etter smak
  • 1/8 teskje malt muskatnøtt, eller etter smak
  • 1 kopp 2 % melk
  • 2 spiseskjeer hvitt sukker

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Legg smøret i en 20x20 cm stor ildfast form og sett den i ovnen for å smelte mens du forbereder resten av ingrediensene.
  2. 2Kok opp fersken med syltetøy og 2 spiseskjeer sukker i en kjele. Reduser varmen til middels-lav og la det småkoke i 10 minutter; sett til side.
  3. 3Visp sammen mel, 1 kopp sukker, kanel og muskatnøtt i en bolle. Rør inn melken til røren akkurat er fuktig. Hell den varme røren over smøret i den forvarmede formen. Fordel ferskenskivene og mesteparten av syltetøyet over røren.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen i 30 minutter. Strø over de resterende 2 spiseskjeene sukker. Sett tilbake i ovnen og stek til toppen er gyllenbrun, ytterligere 30 til 45 minutter.