
B's Cordon Bleu-pakker
opdag deilige oppskrifter på b's cordon bleu bundles, perfekte for en smakfull middag. enkel guide til å lage sprø og saftige bundler.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 tsps olivenolje
- 4 benfrie, skinnløse kyllingbrysthalvdelar
- 1 (280 gram) boks med ferdigkjøpt stor croissantdeig
- 225 gram Brieost
- 1 bunt fersk spinat, vasket og stilker fjernet
- 4 skiver prosciutto (hver ca. 14 gram)
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olje i en tykk stekepanne; eller spray en non-stick stekepanne med matlagingsspray. Surr kyllingbrystene i smør til de ikke lenger er rosa, og saften renner klart; sett til side. Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F).
- 2Rull ut fire store crescent-deiger. Legg på hver et lag med tre tynne skiver brie, tre spinatblader og én skive prosciutto. Plasser kyllingbrystet i midten av deigen. Pakk deigen rundt kyllingen og sørg for at den er helt innpakket. Legg med skjøten ned på et bakepapirkledd stekebrett.
- 3Stek i forvarmet ovn i 10 til 15 minutter, eller til de er gyldne og sprø.