B's Cordon Bleu-pakker

B's Cordon Bleu-pakker

opdag deilige oppskrifter på b's cordon bleu bundles, perfekte for en smakfull middag. enkel guide til å lage sprø og saftige bundler.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 tsps olivenolje
  • 4 benfrie, skinnløse kyllingbrysthalvdelar
  • 1 (280 gram) boks med ferdigkjøpt stor croissantdeig
  • 225 gram Brieost
  • 1 bunt fersk spinat, vasket og stilker fjernet
  • 4 skiver prosciutto (hver ca. 14 gram)

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olje i en tykk stekepanne; eller spray en non-stick stekepanne med matlagingsspray. Surr kyllingbrystene i smør til de ikke lenger er rosa, og saften renner klart; sett til side. Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F).
  2. 2Rull ut fire store crescent-deiger. Legg på hver et lag med tre tynne skiver brie, tre spinatblader og én skive prosciutto. Plasser kyllingbrystet i midten av deigen. Pakk deigen rundt kyllingen og sørg for at den er helt innpakket. Legg med skjøten ned på et bakepapirkledd stekebrett.
  3. 3Stek i forvarmet ovn i 10 til 15 minutter, eller til de er gyldne og sprø.