Balsamico-krem saus

Balsamico-krem saus

lær hvordan du lager en smakfull balsamic cream sauce med denne enkle oppskriften. perfekt til kjøtt, pasta eller grønnsaker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 2 spiseskjeer smør
  • 1/4 løk, finhakket
  • 2 spiseskjeer balsamicoeddik
  • 2 teskjeer kyllingbuljonggranulat
  • 1 kopp kremfløte
  • 1/2 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenolje og smør i en kjele over middels lav varme. Rør inn løken, og kok til den har karamellisert til en mørk, gylden farge, ca. 15 minutter. Rør inn balsamicoeddiken, og kok i 1 minutt før du rører inn kyllingbuljongen og fløten. La det småkoke, fjern deretter fra varmen og rør inn Parmesanosten til den er smeltet.