
Balsamico-krem saus
lær hvordan du lager en smakfull balsamic cream sauce med denne enkle oppskriften. perfekt til kjøtt, pasta eller grønnsaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 2 spiseskjeer smør
- 1/4 løk, finhakket
- 2 spiseskjeer balsamicoeddik
- 2 teskjeer kyllingbuljonggranulat
- 1 kopp kremfløte
- 1/2 kopp revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 1Varm opp olivenolje og smør i en kjele over middels lav varme. Rør inn løken, og kok til den har karamellisert til en mørk, gylden farge, ca. 15 minutter. Rør inn balsamicoeddiken, og kok i 1 minutt før du rører inn kyllingbuljongen og fløten. La det småkoke, fjern deretter fra varmen og rør inn Parmesanosten til den er smeltet.