Parmesan-ristede grønne bønner

Parmesan-ristede grønne bønner

Lær hvordan du lager deilige parmesan-ristede grønne bønner. Enkelt, sunt og perfekt som tilbehør. Perfekt for sommermåltider!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund tynne grønne bønner (haricots verts)
  • 2. Extra virgin olivenolje
  • 3. Kasjersalt og nykvernet svart pepper
  • 4. 1 kopp revet Parmigiano-Reggiano

Fremgangsmåte

  1. 11. Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 22. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius.
  3. 33. Kutt av den seige enden på bønnene og legg bønnene på et bakepapirkledd stekebrett. Drypp over olivenolje og krydre med salt og pepper etter smak. Strø jevnt over osten over bønnene, og stek til osten smelter og danner en sprø skorpe over bønnene, ca. 10 minutter. La bønnene hvile et par minutter slik at osten får avkjølt seg litt. Løft bønnene forsiktig over på et serveringsfat og server.