Maple-lakkert bacon

Maple-lakkert bacon

Oppdag hvordan du lager maple-lacquered bacon, en smakfull og enkel rett som passer til enhver anledning. Perfekt som forrett eller snacks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp lønnesirup
  • 12 skiver bacon av god kvalitet, tykke skiver
  • Grovmalt svart pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Legg et bakepapir eller en silikonmatte på et stekebrett.
  2. 2Hell lønnesirupen i en flat skål og dypp hver baconbit (begge sider) i sirupen med rikelig mengde. Legg baconet på det forberedte stekebrettet, og krydre med svart pepper. Stek i 20 minutter. Snu baconet og stek videre til det er sprøtt i kantene og karamellisert på undersiden, ytterligere 10 til 15 minutter.
  3. 3Ta stekebrettet ut av ovnen. Skyv baconbitene forsiktig av brettet for å løsne dem, og la dem avkjøle i ett minutt for å stivne. Overfør til et langt serveringsfat.