Turkey bacon- og ostesmørbrød

Turkey bacon- og ostesmørbrød

Lær hvordan du lager deilige turkey bacon cheese sandwiches. Perfekt til frokost eller lunsj, enkel å lage og full av smak. Oppdag oppskriften i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 kan (12 unse) Pillsbury® Big & Flaky kjøleskapsferdige croissanter
  • 2 spiseskjeer Dijon-sennep
  • 170 gram tynne skiver kokt kalkun (fra delikatesse)
  • 85 gram tynne skiver sveitserost (fra delikatesse)
  • 6 skiver forhåndskokt bacon

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 2Rull ut deigen på arbeidsflaten; del den i trekanter.
  3. 3Smør hver trekant med 3/4 teskje sennep. Topp hver med kalkun, ost og bacon, og kutt til for å passe hvis nødvendig. Rull dem løst sammen som anvist på boksen. Plasser dem på en ugreiet bakeplate; bøy dem til en halvmåneform.
  4. 4Stek i 18 til 20 minutter, eller til de er gyldne og osten er smeltet.
  5. 5For en deilig lunsj kan du steke disse smakfulle sandwichene på forhånd, la dem avkjøle og pakke dem godt inn.
  6. 6Ta dem med i en isolert matboks med kjøleelement for en spesiell midt på dagen-glede.
  7. 7Neste gang kan du bruke skiver av kokt skinke i stedet for kalkun.