
Turkey bacon- og ostesmørbrød
Lær hvordan du lager deilige turkey bacon cheese sandwiches. Perfekt til frokost eller lunsj, enkel å lage og full av smak. Oppdag oppskriften i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1. 1 kan (12 unse) Pillsbury® Big & Flaky kjøleskapsferdige croissanter
- 2 spiseskjeer Dijon-sennep
- 170 gram tynne skiver kokt kalkun (fra delikatesse)
- 85 gram tynne skiver sveitserost (fra delikatesse)
- 6 skiver forhåndskokt bacon
Fremgangsmåte
- 1Varm opp ovnen til 175 grader Celsius.
- 2Rull ut deigen på arbeidsflaten; del den i trekanter.
- 3Smør hver trekant med 3/4 teskje sennep. Topp hver med kalkun, ost og bacon, og kutt til for å passe hvis nødvendig. Rull dem løst sammen som anvist på boksen. Plasser dem på en ugreiet bakeplate; bøy dem til en halvmåneform.
- 4Stek i 18 til 20 minutter, eller til de er gyldne og osten er smeltet.
- 5For en deilig lunsj kan du steke disse smakfulle sandwichene på forhånd, la dem avkjøle og pakke dem godt inn.
- 6Ta dem med i en isolert matboks med kjøleelement for en spesiell midt på dagen-glede.
- 7Neste gang kan du bruke skiver av kokt skinke i stedet for kalkun.