
Sprø kyllingenuggets med vårløk-honningdip
oppskrift på crispy chicken nuggets servert med en søt og smakfull grønn løk honningsdip. perfekt som forrett eller snacks.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 1 kopp sprø maisflak (anbefalt: Cap'n Crunch)
- 2. 1 kopp sprø risflak (anbefalt: Rice Krispies)
- 3. 4 spiseskjeer hvetemel
- 4. 2 teskjeer salt
- 5. 1/2 teskje pepper
- 6. 12 kyllingfileter, delt i to
- 7. 2 egg, pisket
- 8. 2 1/2 kopper rapsolje
- 9. Grønne løk-honningdip, oppskrift følger
- 10. 1 kopp rømme
- 11. 2 spiseskjeer honning
- 12. 2 spiseskjeer hakket grønn løk
- 13. 1 teskje salt
Fremgangsmåte
- 11. Legg de to frokostblandingene i en stor plastpose (en gallonpose) og forsegl den. Plasser den på en flat overflate og bruk en kjevle til å knuse kornene til de fortsatt er litt klumpete. Hell det over i en middels stor bolle og tilsett mel, salt og pepper, og bland godt.
- 22. Dypp kyllingbitene i de sammenpiskede eggene, én om gangen, og legg dem i brødsmuleblandingen. Sørg for at de er godt dekket, og sett dem i kjøleskapet i 30 minutter.
- 33. Hell oljen i en stor kjele og varm opp over middels høy varme i 2 til 3 minutter. Test oljen ved å slippe en brødkrut i; hvis den blir brun innen ett minutt, er oljen klar. Legg kyllingnuggetsene forsiktig i den varme oljen, fire om gangen, og kok i 2 minutter, eller til de er gyldne og kyllingen er gjennomstekt. Gjenta med resten av kyllingnuggetsene. Hold dem varme i en lav ovn til de skal serveres.
- 44. Bland alle ingrediensene i en liten bolle og rør til det er godt blandet. Sett i kjøleskapet til de skal brukes.