Sprø kyllingenuggets med vårløk-honningdip

Sprø kyllingenuggets med vårløk-honningdip

oppskrift på crispy chicken nuggets servert med en søt og smakfull grønn løk honningsdip. perfekt som forrett eller snacks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 kopp sprø maisflak (anbefalt: Cap'n Crunch)
  • 2. 1 kopp sprø risflak (anbefalt: Rice Krispies)
  • 3. 4 spiseskjeer hvetemel
  • 4. 2 teskjeer salt
  • 5. 1/2 teskje pepper
  • 6. 12 kyllingfileter, delt i to
  • 7. 2 egg, pisket
  • 8. 2 1/2 kopper rapsolje
  • 9. Grønne løk-honningdip, oppskrift følger
  • 10. 1 kopp rømme
  • 11. 2 spiseskjeer honning
  • 12. 2 spiseskjeer hakket grønn løk
  • 13. 1 teskje salt

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg de to frokostblandingene i en stor plastpose (en gallonpose) og forsegl den. Plasser den på en flat overflate og bruk en kjevle til å knuse kornene til de fortsatt er litt klumpete. Hell det over i en middels stor bolle og tilsett mel, salt og pepper, og bland godt.
  2. 22. Dypp kyllingbitene i de sammenpiskede eggene, én om gangen, og legg dem i brødsmuleblandingen. Sørg for at de er godt dekket, og sett dem i kjøleskapet i 30 minutter.
  3. 33. Hell oljen i en stor kjele og varm opp over middels høy varme i 2 til 3 minutter. Test oljen ved å slippe en brødkrut i; hvis den blir brun innen ett minutt, er oljen klar. Legg kyllingnuggetsene forsiktig i den varme oljen, fire om gangen, og kok i 2 minutter, eller til de er gyldne og kyllingen er gjennomstekt. Gjenta med resten av kyllingnuggetsene. Hold dem varme i en lav ovn til de skal serveres.
  4. 44. Bland alle ingrediensene i en liten bolle og rør til det er godt blandet. Sett i kjøleskapet til de skal brukes.