Sprø poteter med hvitløk og rosmarin

Sprø poteter med hvitløk og rosmarin

oppskrift på sprø poteter med hvitløk og rosmarin, perfekt som tilbehør til kjøtt eller vegetarretter. enkelt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 pund små røde poteter, delt i fire
  • 2. 3 store hvitløksfedd, skåret i tynne skiver på langs
  • 3. 1 spiseskje olivenolje
  • 4. 1/2 teskje tørket rosmarin, smuldret

Fremgangsmåte

  1. 11. I en damper satt over kokende vann damper du potetene, dekket, i 8 til 10 minutter, eller til de akkurat er møre. I en non-stick stekepanne koker du hvitløken i oljen over moderat varme, mens du rører, til den er blekgull. Tilsett potetene, rosmarinen, og salt og pepper etter smak, og sautér blandingen over moderat høy varme, mens du rører, i 5 minutter, eller til potetene er gylne.
  2. 22. I en damper satt over kokende vann damper du potetene, dekket, i 8 til 10 minutter, eller til de akkurat er møre. I en non-stick stekepanne koker du hvitløken i oljen over moderat varme, mens du rører, til den er blekgull. Tilsett potetene, rosmarinen, og salt og pepper etter smak, og sautér blandingen over moderat høy varme, mens du rører, i 5 minutter, eller til potetene er gylne.