
Sprø poteter med hvitløk og rosmarin
oppskrift på sprø poteter med hvitløk og rosmarin, perfekt som tilbehør til kjøtt eller vegetarretter. enkelt og smakfullt!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pund små røde poteter, delt i fire
- 2. 3 store hvitløksfedd, skåret i tynne skiver på langs
- 3. 1 spiseskje olivenolje
- 4. 1/2 teskje tørket rosmarin, smuldret
Fremgangsmåte
- 11. I en damper satt over kokende vann damper du potetene, dekket, i 8 til 10 minutter, eller til de akkurat er møre. I en non-stick stekepanne koker du hvitløken i oljen over moderat varme, mens du rører, til den er blekgull. Tilsett potetene, rosmarinen, og salt og pepper etter smak, og sautér blandingen over moderat høy varme, mens du rører, i 5 minutter, eller til potetene er gylne.
- 22. I en damper satt over kokende vann damper du potetene, dekket, i 8 til 10 minutter, eller til de akkurat er møre. I en non-stick stekepanne koker du hvitløken i oljen over moderat varme, mens du rører, til den er blekgull. Tilsett potetene, rosmarinen, og salt og pepper etter smak, og sautér blandingen over moderat høy varme, mens du rører, i 5 minutter, eller til potetene er gylne.