Alessias favoritt-soppesaus

Alessias favoritt-soppesaus

oppskriften på alessias favoritt soppsaus er enkel å lage og perfekt til enhver anledning. nyt en rik og kremet soppsaus som passer til kjøtt, pasta og grønnsaker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 3/4 unse tørkede porcini-sopper
  • 2 kopper vann
  • 2 til 3 spiseskjeer smør
  • 1 spiseskje finhakkede sjalottløk
  • 10 unser innenlandssopper, skivede i tynne skiver
  • 1/2 kopp kremfløte
  • 12 unser fedelini-pasta
  • Salt og pepper
  • Revet Parmesanost til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Bløtlegg tørkede porcini i vann i minst to timer, eller så lenge som mulig. Når porcini er myke, sil av væsken, og spar den til senere bruk. Finhakk porcini og sett til side. Varm smør i en 30 cm stor stekepanne. Tilsett sjalottløk og surr i noen minutter, eller til den er myk. Ha i de skivede soppene og stek i ytterligere et minutt, eller til de begynner å visne. Tilsett den finhakkede, avrennete porcini og den reserverte væsken, og la det koke inn til soppen nesten har absorbert all væsken. Hell i fløten og la det småkoke til det har tyknet litt. Krydre med salt og pepper etter smak. Fordel kokede fedelini på tallerkener og øs sausen over. Pynt med tynne skiver av parmesanost.