Grampa Daves Texas Chainsaw Barbequesaus

Grampa Daves Texas Chainsaw Barbequesaus

oppskrift på den smakfulle texas chainsaw bar-b-que sausen fra grampa dave. perfekt for grillmesterskapet eller en smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
hovedrett

Ingredienser

  • 2 ss smør
  • 1 middels stor løk, finhakket
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 1/2 kopp appelsinjuice
  • 1 kopp eplesidereddik
  • 2 ss fersk sitronjuice
  • 2 skiver sitron
  • 1 kopp ekte lønnesirup
  • 1/4 kopp Worcestershire-saus
  • 2 kopper ketchup
  • 1/4 kopp melasse
  • 1/4 kopp brunt sukker
  • 2 ss tørket sennep
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts rød pepperflak
  • 1/2 ts malt spisskummen
  • 1/2 ts paprika

Fremgangsmåte

  1. 1Smelt smør i en stor kjele over middels varme. Tilsett løk og hvitløk; kok og rør til de er møre, ca. 5 minutter. Rør inn appelsinjuice, eplesidereddik, sitronjuice, sitronskiver, lønnesirup, Worcestershire-saus, ketchup, sirup, melasse og brunt sukker. Krydre med tørket sennep, salt, rød pepperflak, spisskummen og paprika. La det småkoke i 45 minutter til 1 time. Fjern sitronskivene før bruk.