Hello Fresh Mobile Banner
Latterfuglreke med svart hvitløkssalsa

Latterfuglreke med svart hvitløkssalsa

oppskrift på deilig laughing bird shrimp med svart hvitløkssalsa, perfekt som forrett eller lett middag. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 ss olivenolje / 45 ml
  • 3 tomater, hakket
  • 2 hvitløksfedd, skrellet og hakket
  • 1 agurk, skrelt, frøet og hakket
  • 1 jalapeñopepper, frøet og hakket
  • 1 løk, hakket
  • Zest og saft av 1 lime
  • Salt og pepper
  • 1 ss olivenolje / 15 ml
  • 450 g Laughing Bird-reker eller vanlige reker (se Kok’s notat nedenfor)
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • 2 avokadoer
  • Saften av 1 lime
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • Trøffelkaviar
  • Olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Til salsaen: Pulsér olivenolje, tomater, hvitløk, agurk, jalapeño, løk, og limezest og -juice i en food processor til det er grovt most. Krydre med salt og pepper. Oppbevar i kjøleskapet.
  2. 2Til rekene: Varm opp oljen i en stekepanne på høy varme. Stek rekene i 3 minutter. Krydre med salt og pepper.
  3. 3Til servering: Skjær avokadene i skiver og press lime over for å forhindre at de blir brune. Krydre med salt og pepper. Bland kaviar av ørret med litt olivenolje. Fordel avokadoskivene på 4 tallerkener. Topp med en generøs skje salsa, rekene og kaviaren.