
Kyllingsatay-salat-smørbrød
oppskriften på chicken satay salad sammies er perfekt for en lett og smakfull lunsj. rask å lage og full av deilige smaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 1/2 pund tynnskåret kyllingbryst (koteletter)
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- Grillkrydder (anbefalt: Grill Mates Montreal Steak Seasoning fra McCormick) eller grovt salt og pepper
- 3 runde spiseskjeer chunky peanøttsmør
- 3 spiseskjeer mørk soyasaus, Tamari, vurder øyemål
- 1/4 kopp eplejuice, vurder øyemål
- 2 teskjeer sterk saus, vurder øyemål
- 1 lime, presset saft
- 1/4 uten kjerner agurk, tynne skiver på langs, deretter kuttet i staver
- 1 kopp revne gulrøtter
- 2 kopper revet salat, isbergsalat eller romanosalat
- 4 sprø baguetter, Kaiser- eller subsbrød, delt
Fremgangsmåte
- 1Varm opp en grillpanne eller stor non-stick stekepanne til middels høy til høy varme. Vend kyllingen i olje og grillkrydder, og stek i 3 minutter på hver side i to omganger. Pakk kjøttet opp og riv det i stykker med en skarp kniv.
- 2Ha peanøttsmør i en middels, mikrosikker bolle og varm det opp i mikrobølgeovnen på høy effekt i 20 sekunder. Visp inn soyasaus, eplejuice, hot sauce og limesaft i peanøttsmøret. Vend kyllingen i sataysausen. Bland de revne grønnsakene.
- 3Plasser 1/4 av grønnsakene på bunnen av brødene og topp med 1/4 av satay-kyllingen. Sett på brødkorkene og server, eller pakk inn for å ta med.