
Kjøttelskerens stromboli
oppskrift på meat lover's stromboli, en deilig og fyldig rett med kjøtt og ost. perfekt for matelskere som vil lage en smakfull pizza-inspirert rett hjemme.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. Canola-olje non-stick spray
- 2. Mel til utstøting
- 3. 1 pizzadeig, delt i to
- 4. 1 kopp søte marinerte paprika, hakket (anbefalt: Peppadew)
- 5. 2 ss finhakket hvitløk
- 6. 1 ss italiensk krydderblanding
- 7. 1/4 pund skinke i skiver
- 8. 1/4 pund hot sopressata i skiver
- 9. 1/4 pund salami i skiver
- 10. 1/4 pund pepperoni i tynne skiver
- 11. 4 kopper revet mozzarella
- 12. 1 egg, lett pisket
- 13. Olivenolje til pensling
- 14. Røkt salt (valgfritt)
- 15. 2 kopper god kvalitet marinara-saus, oppvarmet
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 200 grader Celsius. Spray to bakeplater med non-stick spray.
- 22. På en lett melet overflate, kjevle ut begge halvdelene av deigen til store rektangler, omtrent 23 x 33 centimeter. Strø over de søte paprikaene, hvitløk og italienske krydder, og la det være en 2,5 centimeter bred kant. Fordel jevnt skinke, sopressata, salami, pepperoni og mozzarella over hvert av deigrektanglene.
- 33. Bruk en pensel til å påføre eggeblandingen langs kanten av én langside på hvert deigstykke. Begynn på den motsatte lange siden uten eggeblanding, og rull opp hver deig som en julekake. Gjenta med den andre deigen. Plasser på de forberedte bakeplatene og pensle toppene med olivenolje. Strø over røkt salt, hvis ønskelig. Lag noen snitt i toppen av deigen for venting. Stek til nesten helt gyllenbrun og begynner å bli sprø, ca. 25 minutter.
- 44. Ta ut av ovnen og la avkjøle i omtrent 10 minutter. Skjær i tykke skiver og server med varm marinara.