
Almond Cookie Biter
Lær hvordan du lager smakfulle mandelkakebiter med denne enkle oppskriften. Perfekt som snacks eller til kaffen. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk
Ingredienser
- 1 kopp hvetemel
- 1/2 kopp Fisher® Chef's Naturals hele mandler, finhakket
- 1/4 teskje malt allehånde
- 1/4 teskje malt kanel
- 1/8 teskje salt
- 1/2 kopp (1 stang) usaltet smør, myknet
- 1/4 kopp melis
- 2 teskjeer mandelessens
- 2 teskjeer sukker
- 36 Fisher® Chef's Naturals hele mandler
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 2I en middels stor bolle blander du mel, hakkede mandler, allehånde, kanel og salt; sett til side.
- 3I en stor bolle pisker du smør og melis med en elektrisk mikser. Tilsett mandelessens. Rør inn melblandingen; bland til det akkurat er godt blandet.
- 4Form like store spiseskjeer med deigen til kuler. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett, med én tomme mellomrom. Trykk forsiktig inn én hel mandel i midten av hver kule.
- 5Strø sukker over kokiene. Stek i 16 til 18 minutter. Ta dem ut av ovnen; la dem avkjøles i 3 minutter på stekebrettet. Overfør kokiene til en avkjølingsrist og la dem avkjøles helt.