Hello Fresh Mobile Banner
Fullkornsrotini med ost og makaroni

Fullkornsrotini med ost og makaroni

oppskrift på fullkorns rotini mac and cheese, en sunn og smakfull rett for hele familien. enkel å lage og perfekt for en rask middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 pund fullkorn rotini
  • 4 spiseskjeer smør
  • 1 til 2 spiseskjeer finhakket løk
  • 2 spiseskjeer hvetemel
  • En klype malt svart pepper
  • 2 kopper melk
  • 1/2 kopp revet Muensterost
  • 1/2 kopp revet Cheddarost
  • 1/2 kopp babyspinat
  • 2 teskjeer olje, fra marinerte soltørkede tomater
  • 8 soltørkede tomater, hakket
  • 1 1/2 kopper brødsmuler (anbefalt: Panko)
  • 1 spiseskje røkt paprika

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 2I en stor kjele med kokende, saltet vann, tilsett rotini og kok i 6 til 8 minutter til det er mørt. Sil av vannet og sett til side.
  3. 3I en sauskje over middels høy varme, smelt 2 spiseskjeer smør og tilsett løk. Tilsett mel og pepper, og rør til blandingen er jevn og danner en roux. Visp inn melk, og sørg for å blande godt med rouxen. La det småkoke på lav varme og la det tykne, ca. 5 minutter. Når sausen har tyknet, visp inn ostene. Tilsett pastaen og bland godt slik at pastaen er godt dekket av sausen. Vend inn spinat, oljen fra soltørkede tomater og soltørkede tomater.
  4. 4I en liten kjele, smelt de resterende 2 spiseskjeene smør over middels varme. Når smøret er smeltet, slå av varmen og tilsett brødsmuler og paprika. Bland godt.
  5. 5Hell rotinin i en ildfast form som er stor nok til å romme pastaen. Strø over brødsmulene og sett i ovnen i 15 til 18 minutter, eller til det er gyllent og boblende.