Hummergryte

Hummergryte

Lær hvordan du lager en deilig lobster stew med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull forrett eller hovedrett. Enkel å lage og full av smak!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 ts smør
  • 450 g Maine-hummerkjøtt
  • 1 ts hummerbuljong
  • En skvett sherry, til å deglisere pannen
  • 1 liter kremfløte

Fremgangsmåte

  1. 1I en middels stor kjele over middels varme smelter du smøret, og deretter tilsetter du hummerkjøttet og steker det til det er mørt, ca. 3 minutter. Tilsett hummerfondet og kok i 1 minutt. Hell i sherryen, og rør for å løsne smakene fra bunnen av pannen. Tilsett fløten og kok opp, og la det varmes godt gjennom.