Hummergryte
Lær hvordan du lager en deilig lobster stew med vår enkle oppskrift. Perfekt for en smakfull forrett eller hovedrett. Enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 ts smør
- 450 g Maine-hummerkjøtt
- 1 ts hummerbuljong
- En skvett sherry, til å deglisere pannen
- 1 liter kremfløte
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor kjele over middels varme smelter du smøret, og deretter tilsetter du hummerkjøttet og steker det til det er mørt, ca. 3 minutter. Tilsett hummerfondet og kok i 1 minutt. Hell i sherryen, og rør for å løsne smakene fra bunnen av pannen. Tilsett fløten og kok opp, og la det varmes godt gjennom.



