Hello Fresh Mobile Banner
Krabbekaker

Krabbekaker

Lær hvordan du lager deilige crabcakes med vår enkle oppskrift. Perfekt for forrett eller hovedrett, rask å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 4 unsements brødsmuler, usaltede
  • 3 dråper sterk saus
  • 3 dråper Worcestershire-saus
  • 2 unsements majones
  • 4 kvister persille, grovhakket
  • 1/4 grønn paprika, finhakket
  • 1/4 rød paprika, finhakket
  • 1 eggehvite
  • 1 vårløk, tynnsnittet
  • 4 spiseskjeer ferskpresset sitronsaft
  • 1/4 teskje krabbekrydder
  • 1/4 teskje tørket sennep
  • 1/4 teskje løkpulver
  • 2 unse Dijon-sennep
  • 1 pund jumbo krabbekjøtt fra Maryland
  • Olje, til steking i panne

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle, bland 1 unse brødsmuler, hot pepper-saus, Worcestershire, majones, persille, peppers, eggehvite, vårløk, sitronsaft, Old Bay-krydder, tørr sennep, løkpulver og Dijon-sennep. Når alt er godt blandet, vender du forsiktig inn krabbekjøttet. Når det er helt innarbeidet, former du det til kaker på 2 til 3 tommer. Rull dem i de resterende brødsmulene. Stek dem i varm olje til de er gyldne på begge sider.