Krabbekaker
Lær hvordan du lager deilige crabcakes med vår enkle oppskrift. Perfekt for forrett eller hovedrett, rask å lage og full av smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 4 unsements brødsmuler, usaltede
- 3 dråper sterk saus
- 3 dråper Worcestershire-saus
- 2 unsements majones
- 4 kvister persille, grovhakket
- 1/4 grønn paprika, finhakket
- 1/4 rød paprika, finhakket
- 1 eggehvite
- 1 vårløk, tynnsnittet
- 4 spiseskjeer ferskpresset sitronsaft
- 1/4 teskje krabbekrydder
- 1/4 teskje tørket sennep
- 1/4 teskje løkpulver
- 2 unse Dijon-sennep
- 1 pund jumbo krabbekjøtt fra Maryland
- Olje, til steking i panne
Fremgangsmåte
- 1I en bolle, bland 1 unse brødsmuler, hot pepper-saus, Worcestershire, majones, persille, peppers, eggehvite, vårløk, sitronsaft, Old Bay-krydder, tørr sennep, løkpulver og Dijon-sennep. Når alt er godt blandet, vender du forsiktig inn krabbekjøttet. Når det er helt innarbeidet, former du det til kaker på 2 til 3 tommer. Rull dem i de resterende brødsmulene. Stek dem i varm olje til de er gyldne på begge sider.