Fotballfest-dip
oppskrift på en smakfull football party dip som passer perfekt til fotballfesten. enkel å lage og full av smak!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1. 1 lb. Bob Evans Zesty Hot Sausage Roll
- 2. 1 boks (16 oz.) stekte bønner
- 3. 1 kopp Bob Evans Wildfire Barbecue Sauce
- 4. 1 ¾ kopper ferske hakkede tomater*
- 5. 1 kopp hakket selleri
- 6. 1 kopp hakket løk
- 7. 1 ¼ ts. hvitløkspulver
- 8. 3 til 4 dråper hot sauce etter smak
- 9. Salt og pepper etter smak
- 10. ¾ til 1 kopp revet cheddarost
- 11. 1/3 kopp rømme
- 12. En stor pose tortillachips
- 13. ¼ kopp hakket grønn løk
Fremgangsmåte
- 11. Brun og kok pølse i en stor stekepanne eller en suppegryte, over middels høy varme til den er brunet. Sil av pølsen. Tilsett selleri og løk til pølsen og fortsett å koke over middels varme til grønnsakene er lett møre og pølsen ikke lenger er rosa. Tilsett stekte bønner, barbecue-saus og bland godt. Tilsett tomater, hvitløkspulver, hot sauce, salt og pepper i blandingen. La det småkoke i 5 til 10 minutter før servering i en stor bolle. Pynt med revet cheddarost, rømme og hakket grønn løk på toppen, hvis ønskelig. Server med tortillachips. Oppbevar rester i kjøleskap.
- 22. *Sil av overflødig væske fra tomatene for en tykkere dip.*