
Stekt polsk pølse med søt gul løk, stekt spinat og sopprisotto
oppskrift på sauterede polske pølser med søt løk, spinat og kremet sopprisotto. perfekt for en smakfull middag på kort tid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- Vegetabilsk olje til steking
- 1 middels gul løk, skivet
- 6 pølser av polsk type, skåret diagonalt
- Sautert spinat, oppskrift følger
- Sopp- og risotto, oppskrift følger
- 450 gram fersk spinat, vasket og trimmet
- 1 middels gul løk, skivet
- 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 2 fedd hvitløk, hakket
- Salt og pepper
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 1 middels gul løk, hakket
- 2 fedd hvitløk
- 1/4 kopp porcini-sopp, rehydrert i vann tildekket
- 1 kopp Arborio-ris
- 1 kopp hvitvin
- 1/4 teskje salt
- 1/8 teskje nykvernet svart pepper
- 6 kopper kyllingkraft
- 2 spiseskjeer Parmesanost
- Fersk persille, til pynt
Fremgangsmåte
- 1Varm opp vegetabilsk olje i en middels stor stekepanne. Tilsett de skivede løkene og stek dem i vegetabilsk olje i omtrent 3 minutter, eller til de er møre. Tilsett den skivede polske pølsen og stek til hver bit er gjennomvarm. Server varm med spinat og risotto.
- 2Stek løk i vegetabilsk olje over middels varme til de er akkurat gjennomsiktige. Tilsett hakket hvitløk og fortsett å steke i 2 minutter. Tilsett spinat og stek til den begynner å visne. Server umiddelbart. Krydre med salt og pepper.
- 3Varm opp 2 spiseskjeer olivenolje i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett hakket løk og hvitløk og stek til løken blir gjennomsiktig. Tilsett sopp, og spar soppsaften, samt ris, og vend alle ingrediensene godt sammen til de er grundig blandet. Hell hvitvin i pannen og kok til væsken er absorbert. Tilsett den reserverte soppsaften, 1 teskje salt og pepper, samt 1/2 kopp kyllingkraft i stekepannen. Rør kontinuerlig i blandingen mens du tilsetter varm kyllingkraft, 1/2 kopp av gangen, til væsken er absorbert og risen er kokt al dente, og kraften er absorbert i risen. Ta pannen av varmen og tilsett parmesan og persille til pynt. Server umiddelbart.