Hello Fresh Mobile Banner
Peppys pita brød

Peppys pita brød

lær hvordan du lager myke og gode pita brød hjemme med peppy's oppskrift. perfekt til lunch eller middag, enkelt og raskt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 1/8 kopper varmt vann (45°C/110°F)
  • 2. 3 kopper hvetemel
  • 3. 1 teskje salt
  • 4. 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 5. 1 1/2 teskje hvitt sukker
  • 6. 1 1/2 teskje tørrgjær

Fremgangsmåte

  1. 11. Legg alle ingrediensene i brødformen til brødmaskinen, velg deiginnstillingen og start. Når deigen har hevet lenge nok, vil maskinen pipe.
  2. 22. Vend deigen ut på en lett melet overflate. Rull forsiktig ut og strekk deigen til en 12 tommer lang remse. Med en skarp kniv deler du deigen i 8 deler. Rull hver del til en glatt ball. Bruk en kjevle og kjevle hver ball ut til en sirkel på 6 til 7 tommer. Sett til side på en lett melet benkeplate. Dekk med et håndkle. La pitabrødene heve i omtrent 30 minutter til de er lett oppblåste.
  3. 33. Forvarm ovnen til 260 grader Celsius (500 grader Fahrenheit). Plasser 2 eller 3 pitabrød på en rist av metall. Sett risten direkte på ovnsristen. Stek pitabrødene i 4 til 5 minutter til de er puffet opp og toppene begynner å bli brune. Ta dem ut av ovnen og legg dem umiddelbart i en lukket brødpose av brunt papir eller dekk dem med et fuktig kjøkkenhåndkle til de er myke. Når pitabrødene er blitt myke, kan du dele dem i to eller splitte toppen for å lage halve eller hele pitabrød. De kan oppbevares i en plastpose i kjøleskapet i flere dager eller i fryseren i 1 til 2 måneder.