
Egg- og pølselapskaus
Lær hvordan du lager en deilig egg- og pølsegrateng som er perfekt til frokost eller brunch. En enkel oppskrift med steg-for-steg-instruksjoner.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
frokost
Ingredienser
- 1 pund svinepølse
- 1 pakke (8 unser) kjøleskapskremdeig til croissanter
- 8 egg, pisket
- 2 kopper revet mozzarellaost
- 2 kopper revet Cheddar-ost
- 1 teskje tørket oregano
Fremgangsmåte
- 1Legg pølse i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til den er jevnt brunet. Sil av fett, smuldre pølsen, og sett til side.
- 2Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form lett.
- 3Legg et lag med crescentrull-deig i bunnen av den forberedte formen, og strø over smuldret pølse. I en stor bolle, bland sammen piskede egg, mozzarella og Cheddar. Krydre blandingen med oregano, og hell den over pølse og crescentrull.
- 4Stek i 25 til 30 minutter i den forvarmede ovnen, eller til en kniv satt inn i midten kommer ut ren.