Egg- og pølselapskaus

Egg- og pølselapskaus

Lær hvordan du lager en deilig egg- og pølsegrateng som er perfekt til frokost eller brunch. En enkel oppskrift med steg-for-steg-instruksjoner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 pund svinepølse
  • 1 pakke (8 unser) kjøleskapskremdeig til croissanter
  • 8 egg, pisket
  • 2 kopper revet mozzarellaost
  • 2 kopper revet Cheddar-ost
  • 1 teskje tørket oregano

Fremgangsmåte

  1. 1Legg pølse i en stor, dyp stekepanne. Stek over middels høy varme til den er jevnt brunet. Sil av fett, smuldre pølsen, og sett til side.
  2. 2Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form lett.
  3. 3Legg et lag med crescentrull-deig i bunnen av den forberedte formen, og strø over smuldret pølse. I en stor bolle, bland sammen piskede egg, mozzarella og Cheddar. Krydre blandingen med oregano, og hell den over pølse og crescentrull.
  4. 4Stek i 25 til 30 minutter i den forvarmede ovnen, eller til en kniv satt inn i midten kommer ut ren.