Hello Fresh Mobile Banner
Hjertevarm grønnsakslasagne

Hjertevarm grønnsakslasagne

oppskrift på en hearty grønnsakslasagne som er perfekt for hele familien. enkel å lage, full av smak og næring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 6
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pakke lasagnenudler (16 unser)
  • 1 pund ferske sopp, skivet
  • 3/4 kopp hakket grønn paprika
  • 3/4 kopp hakket løk
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 2 (26 unser) krukker pastasaus
  • 1 teskje tørket basilikum
  • 1 (15 unser) beholder med lett ricottaost
  • 4 kopper revet mozzarellaost
  • 2 egg
  • 1/2 kopp revet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 1Kok lasagnenudlene i en stor kjele med kokende vann i 10 minutter, eller til de er al dente. Skyll med kaldt vann, og la renne av.
  2. 2I en stor kjele, kok og rør inn sopp, grønne paprika, løk og hvitløk i olje. Rør inn pastasaus og basilikum; la det koke opp. Reduser varmen, og la det småkoke i 15 minutter.
  3. 3Bland sammen ricotta, 2 kopper mozzarellaost og egg.
  4. 4Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form med 1 kopp tomatsaus. Legg lagvis ½ del av lasagnenudler, ricottablanding, saus og Parmesanost. Gjenta lagene, og topp med de resterende 2 kopper mozzarellaost.
  5. 5Stek, uten lokk, i 40 minutter. La den stå i 15 minutter før servering.