
Verdens beste pastasaus!
oppskrift på verdens beste pastasaus som garantert vil imponere. enkel å lage, full av smak, perfekt til middag. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 pund søt italiensk pølse, skivet
- 2. 3/4 pund magert kjøttdeig av storfe
- 3. 1/2 kopp finhakket løk
- 4. 2 fedd hvitløk, knust
- 5. 1 (28 unse) boks knuste tomater
- 6. 2 (6 unse) bokser tomatpuré
- 7. 2 (6,5 unse) bokser tomatsaus
- 8. 1/2 kopp vann
- 9. 2 spiseskjeer hvitt sukker
- 10. 1 1/2 teskje tørket basilikum
- 11. 1/2 teskje fennikelfrø
- 12. 1 teskje italiensk krydderblanding
- 13. 1/2 teskje salt
- 14. 1/4 teskje malt svart pepper
Fremgangsmåte
- 1I en stor gryte eller nederlandsk ovn over middels varme, kok pølsen, storfekjøttet, løk og hvitløk til det er godt brunet; sil av fettet. Rør inn knuste tomater, tomatpuré, tomatsaus og vann. Bland inn sukker og krydre med basilikum, fennikelfrø, italienske krydder, salt og pepper. Skru ned varmen til lav, dekk til, og la det småkoke i 1 ½ time, av og til omrøring.