
Sørlige sennepsblader
oppskrift på southern mustard greens, en smakfull og sunn rett fra sørstatene. lær hvordan du tilbereder grønnsakene perfekt og får mest ut av smaken.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 6 skiver tykkskåret epleved-smoked bacon, hakket
- 2. 1/2 løk, hakket
- 3. 4 bunteter sennepsgrønne, trimmet og hakket
- 4. 2 kopper kyllingbuljong
- 5. 1 spiseskje eplesidereddik
- 6. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
- 7. Hot saus, til servering
Fremgangsmåte
- 1Legg baconen i en stor, vid gryte og kok over middels varme til noe av fettet har smeltet og baconen er lys gylden, omtrent 5 minutter. Tilsett løken og kok, rør av og til, til den er myk, ca. 5 minutter til. Tilsett grønnkål i porsjoner, la hver porsjon visne før du tilsetter neste. Hell i kyllingkraften, eddik, 1/2 teskje salt og et par kvernslag med pepper. Kok opp over middels høy varme, reduser deretter varmen til lav, og kok, dekket, til grønnkålen er veldig mør, 20 til 25 minutter. Smak til med salt og pepper, og server med hot sauce ved siden av.